Masterclass Executieve Functies

Het is van belang dat binnen het (regulier) onderwijs rekening wordt gehouden met het feit dat bij kinderen met CP naast fysieke problemen, ook regelmatig problemen in de executieve functies, leren en verwerking van prikkels en afwijkend gedrag voorkomen. Dit vraagt begrip en aanpassing van de omgeving en het onderwijs om de kinderen te begeleiden. Middels deze masterclass willen we een theoretisch kader schetsen van de bovengenoemde onderwerpen, ondersteund met voorbeelden uit de praktijk en krijgt u tips hoe u de kinderen kunt stimuleren en begeleiden. Lees meer op https://www.radboudumc.nl/onderwijs/events/a0127031-vdknr-masterclass-executieve-functies/over-het-event

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *