Ga naar inhoud

Steun de DACD

Sinds haar oprichting in 2007 is Stichting Dutch Academy of Childhood Disability (Dutch-ACD) een organisatie zonder winstoogmerk, met als  doel de integratie van verschillende professies in de kinderrevalidatie te bevorderen.

Waar ken je de Dutch-ACD van?

  • Van de organisatie van haar jaarlijkse congres, waarin we de hoogtepunten van het voorgaande congres van de European Academy of Childhood Disability (EACD) belichten en aanvullen met actueel nationaal onderzoek.
  • Van de actieve betrokkenheid bij de implementatie van de ICF-CY.
  • Van de inhoudelijke totstandkoming van de cursus “Wegwijs in het speciaal onderwijs en de kinderrevalidatie” (www.netwerklook.nl/scholing/cursuspagina-wegwijs)
  • Van de Free-learning module “Zelfmanagement in de Kinderrevalidatie”. (www.free-learning.nl/modules/zelfmanagement/start.html)
Echter… De Dutch-ACD is afhankelijk van giften en donaties. We willen we de drempels tussen de verschillende disciplines binnen de kinderrevalidatie(geneeskunde) en het speciaal onderwijs blijven slechten. We willen de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek naar de dagelijkse praktijk blijven brengen en de stem van de professionals binnen de kinderrevalidatie(geneeskunde) blijvend laten horen. En dus hebben we jouw steun hard nodig.

Dus steun ons!

Dat kan op een van de volgende manieren:

– Eenmalige donatie
Doneer een bedrag, klein of groot, op rekening: NL31 ABNA 0406 7038 33 Stichting Dutch Academy of Childhood Disability Donateurs van een bedrag van € 50 of hoger krijgen 10% korting op het eerstvolgende congres.

– Vriend van de Dutch-ACD
Voor €100 per jaar ben je Vriend van de Dutch-ACD en heb je natuurlijk een streepje voor. Je naam wordt vermeld op de website én je krijgt 25% korting op de congressen van de Dutch-ACD. Maar bovenal maak je het mede mogelijk dat de Dutch-ACD haar werk kan blijven doen! Alle donateurs ontvangen natuurlijk een financieel jaaroverzicht.

Bedrijven / organisaties
Ook bedrijven/organisaties/instellingen en/of scholen kunnen ons helpen door ons op een of andere manier een vorm van sponsoring aan te bieden. Uiteraard staan wij open voor een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact op via info@dutch-acd.nl
Terug naar boven